Serviciile noastre

Design

Descoperiti gama variata de mobilier cu design modern, linii drepte si aspect distinctiv. Alegeti Produsele preferate intr-o varietate de culori si finisaje in functie de cerintele voastre.

Calitate

Colectiile de mobila Montana sunt realizate din lemn autohton si materiale de calitate, Produsele fiind atent monitorizate pe intregul flux tehnologic pentru depistarea eventualelor erori de fabricatie.

Consultanta

Echipa Montana Campeni va ofera servicii de consultanta in vederea alegerii celor mai bune solutii de ambientare a locuintei. Alegeti Produsele preferate, alaturi de specialistii nostri, pentru a va bucura de un spatiu de locuit dotat cu mobilier modern, cu personalitate.

Productie

Esente de lemn utilizate - combinatii de rasinoase cu stejar, fag si panouri MDF - va ofera o gama diversificata de Produse intr-o varietate de stiluri, mobilier clasic, modern si rustic, creat special pentru a asigura confortul casei tale.

De ce sa lucrati cu noi

Fabrica de mobila cu traditie in Romania

Montana Campeni este una dintre fabricile de mobila cu traditie din Romania cu tehnologie moderna, profesionalism si calitate in prelucrarea lemnului.

Esentele de lemn folosite in productie sunt din lemn de rasinoase, stejar si fag, panouri MDF. Modelele sunt conceptii proprii sau proiectele partenerilor nostri. Stilurile dezvoltate sunt cele clasice, moderne, rustice, destinate locuintelor, dormitoare si sufragerii, hotelurilor si restaurantelor, dar si institutiilor publice.

  • Tehnologie moderna
  • Profesionalism
  • Calitate
  • Modelele sunt conceptii proprii
  • Esente de lemn de rasinoase, stejar si fag
  • Stiluri clasice, moderne, rustice