Descopera ORGANICA – noua noastra colectie de mobilier!

Definitia notiunii organic se refera la o structura in cadrul careia partile componente se combina perfect si in simbioza completa, fiind diferentiata prin trasaturile unice ale fiecarei componente. Colectia noastra de mobilier urmareste acelasi principiu: de a crea o structura organica obtinuta prin combinatii de materiale fundamental diferite.


Colectia se indeparteaza de liniile drepte si unghiurile perfecte ale colectiilor moderne de mobilier, iar modelele sinusoidale sculptate in lemnul de stejar reprezinta atractia principala. Pe langa aspectul estetic, colectia represinta un amalgam de materiale diferite, combinate in mod organic, cu succes, pentru a crea armonia perfecta. Fronturile sunt facute din lemn masiv de stejar, structura este realizata din furnir de stejar, iar blaturile cu extensie laterala, din MDF rezistent la foc si microciment.


De asemenea, s-au combinat mai multe stiluri de mobilier, de la cel clasic la linii simple, moderne cu modele de design futurist create de faimosul arhitect, dr. Ioana Dan, prin includerea elementelor de microciment in colturi.


Aceasta combinatie de stiluri, materiale si tehnici de prelucrare modern a dus la aceasta colectie statement – ORGANICA – colectie ce devine arhetipul celor 40+ ani de experienta in domeniul productiei de mobilier de calitate.


Asa cum frumusetea zace in ochii privitorului, speram sa apreciati aceasta colectie la fel de mult ca noi!

Urmărește și celelalte colecții