Mobila Montana Campeni

Fabrica de mobila si mobilier cu traditie in Romania


SC MONTANA CAMPENI SRL a fost fondata in anul 2009 ca societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital roman, oferind si completand treptat o gama diversificata de produse de mobilier din lemn si MDF. Montana se numara printre producatorii de mobila cu traditie din Romania, sustinuta de tehnologie moderna si profesionalism in prelucrarea lemnului. Flexibilitatea tehnologica, puterea de organizare a productiei confera posibilitatea de a produce atat serii mari cat si mici.

Esentele de lemn folosite in productie sunt: lemn de rasinoase , fag si stejar. Modelele sunt conceptii proprii sau proiectele partenerilor nostri. Prin stilurile dezvoltate - clasic, modern, rustic – va oferim colectii potrivite atat pentru locuinte - dormitoare si sufragerii – cat si pentru unitati de cazare turistice si restaurant - scaune si mese, baruri - dar si pentru institutii publice. Produsele MONTANA se adreseaza atat pietei externe cat si pietei romanesti.

Activitatea de baza a companiei a pornit de la productia si comercializarea mobilierului din lemn si MDF pe piata europeana, colectia noastra fiind recent completata de o noua linie – NATURE WALLS.

Despre noile produse MONTANA CAMPENI, puteti afla detalii din pagina PANOURI NATURE.

Pentru informatii suplimentare privind intreaga gama de produse, nu ezitati sa ne contactati.